Головна » 2019 » Квітень » 3 » Конкурс-захист учнівських презентацій з англійської мови
11:35
Конкурс-захист учнівських презентацій з англійської мови

 Всі учасники намагалися дати відповідь на основне питання: хто такий волонтер? Учні підготували авторські роботи, де відобразили різні напрямки волонтерства, а також своє бачення волонтерства представляли у творчих баченнях. Вони показали сучасний світ сповнений нещасть та недосконалостей. Волонтери – це люди, які прийшли за покликанням власної душі, готові допомогти тим, хто цього потребує. Волонтерство – це не робота, за це не платять грошей, це внутрішня здатність людей, яким не все одно. Це рідкісна можливість допомогати людям, спілкуватися з ними, втілювати в життя ідеї та постійно діяти і йти лише вперед.

  Що дає для мене участь у волонтерському русі – відповідь на це питання дала учениця НВК «Виноградівська ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ №7» Магарита Олександра, яка зайняла ІІІ місце.

   Члени журі оцінили хорошу мовну підготовку учнів, їх вміння презентувати підготовані матеріали та високу громадянську позицію. Волонтери Корпусу Миру Корделія Онгерс та Холлі Нікерсон надали методичні рекомендації щодо вміння складати та презентувати короткі спічі, а також презентували свою роботу, як волонтерів, в Україні та закладах освіти нашого району.

Переглядів: 523 | Додав: mm | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: