Головна » 2019 » Квітень » 9 » Педагогічна рада „Самоаналіз власної діяльності та самоосвіта – реальні шляхи підвищення професійної майстерності вчителя”.
12:46
Педагогічна рада „Самоаналіз власної діяльності та самоосвіта – реальні шляхи підвищення професійної майстерності вчителя”.

8 квітня у закладі було проведено педагогічну раду „Самоаналіз власної діяльності та самоосвіта – реальні шляхи підвищення професійної майстерності вчителя”. Перед присутніми виступила заступник директора з освітньої роботи Гульпа М.М., яка звернула увагу на теоретичні засади самоосвіти та самоаналізу педагога. Вчитель української мови та літератури Попадинець М.І. показала на практиці один з прикладів власної самоосвітньої діяльності. Гудак К.Ю. – практичний психолог провела з педагогами психологічні вправи на визначення готовності кожного присутнього до самоаналізу своєї роботи. Підсумовуючи питання вчителі мали змогу переглянути презентацію „Десять порад від супер-педагога Івана Іванова” Також розглянуто питання „Етична поведінка в закладі”, підготовлене вчителем української мови та літератури Попелич М.С.

Переглядів: 1188 | Додав: mm | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: