Головна » 2017 » Березень » 27 » Атестація
10:22
Атестація

Один раз на п’ять років відбувається атестація кожного вчителя. 22 березня у нашій школі проходили атестацію 8 вчителів. Ці педагоги представили атестаційній комісії І рівня  електронне портфоліо, в якому висвітлили   своє досягнення в міжатестаційний період. Заступник директора з навчально-виховної роботи Гульпа М.М. представила рівень знань учнів вчителів, що атестувалися, за 4 останні роки. Головою атестаційної комісії Молнар Г.Й. було проведено анкетування серед колег, учнів  та батьків про роботу вчителів, що атестувалися, і ознайомлено їх з підсумками цього анкетування. Крім того атестаційна комісія для кожного вчителя підготувала питання по його роботі над методичною темою.

  За результатами атестації :

1.Присвоєно кваліфікаційну категорію спеціаліст другої кваліфікаційної  категорії:

Савко Н.В. - вчителю біології та хімії;

2. Підтверджено „9 (11)тарифний розряд:

Фельцан Ю.В. – бібліотекарю школи.

3.Підтверджено кваліфікаційну категорії „спеціаліст першої категорії”:

Щербан Л.М. – вчителю англійської мови.

4 . Порушено клопотання перед атестаційною комісією при управлінні освіти Виноградівської РДА про відповідність раніше присвоєній кваліфікаційної категорії „спеціаліст вищої категорії” та педагогічного звання „старший учитель”:

Молнар Г.Й. – вчителю історії та правознавства;

Попадинець М.І. – вчителю української мови та літератури.

5. Порушено клопотання перед атестаційною комісією при управлінні освіти Виноградівської РДА про відповідність раніше присвоєній кваліфікаційної категорії „спеціаліст вищої категорії” та присвоєння педагогічного звання „старший учитель”:

Бочкор О.Й. - вчителю зарубіжної літератури.

6. Порушено клопотання перед атестаційною комісією при управлінні освіти Виноградівської РДА про присвоєння кваліфікаційної категорії спеціаліст вищої категорії:

Матій М.Т. - вчителю музичного та образотворчого мистецтва;

Параска В.Ю. - вчителю інформатики.

Бажаємо успіхів в подальшому випробуванні професійних вмінь.

 

ІНШІ ФОТОГРАФІЇ ТУТ

Переглядів: 587 | Додав: Yadolov_ParVY | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: