Головна » 2014 » Жовтень » 27 » Cемінар вчителів математики на тему „Нетрадиційні уроки – один із засобів формування в учнів інтересу до вивчення математики”
14:26
Cемінар вчителів математики на тему „Нетрадиційні уроки – один із засобів формування в учнів інтересу до вивчення математики”

13 жовтня 2014 року на базі нашої школи пройшов кущовий семінар вчителів математики на тему „Нетрадиційні уроки – один із засобів формування в учнів інтересу до вивчення математики”. Учасники семінару відвідали два відкритих уроки: у 6 класі – урок-гру „Козацькому роду нема переводу” на тему „Додавання і віднімання дробів з різними знаменниками ” (вч.Берегова Т.Й.)

та у 8 класі – урок-математичне кафе „Паралелограм. Види паралелограма” (вч. Гульпа М.М.) .

Після обговорення відвіданих уроків вчителі математики взяли участь у круглому столі, де з доповіддю виступила вчитель математики Берегова Тетяна Йосипівна та досвідом роботи з питань проведення нетрадиційних уроків поділилися вчителі математики міських шкіл району. Методист РМК Макара С.Ю. ознайомила присутніх з проведенням І етапу олімпіад з математики у 2014-2015 н.р. та проведенням Всеукраїнського етапу Міжнародного математичного конкурсу „Кенгуру - 2015”.

Інші фотоматеріали ви можете подивитися в фотоальбомі нашого сайту або по цьому посиланню.

Переглядів: 648 | Додав: Yadolov_ParVY | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: