Головна » 2014 » Квітень » 29 » День учнівського самоврядування в школі
20:53
День учнівського самоврядування в школі

    Роль учнівського самоврядування набуває неабиякого значення в сучасному суспільстві, яке досить стрімко розвивається. Навчитися жити і працювати в умовах демократії - вимога часу. Безперечно, навички управління суспільством стануть надбанням людини. Вміння управляти - талант, який треба розвивати. Можливості зробити це в нас є.
     29 квітня 2014 року в школі відбувся День учнівського самоврядування. Захід проводився з метою пропагування серед учнівської молоді основних засад місцевого самоврядування, формування активної життєвої позиції старшокласників та реалізації їх лідерського потенціалу, виховання інтелектуально і духовно розвиненого підростаючого покоління - майбутнього нації.
    У Дні учнівського самоврядування взяли участь всі! Старшокласники  мали можливість попробувати себе в ролі педагога, зрозуміти і відчути, як це – бути вчителем.  Весь навчальний процес школи в цей день проходив під чітким контролем дублерів адміністрації школи.  І для того, щоб уроки проходили у нормальному режимі, потрібна була ретельна підготовка. Заздалегідь «майбутні вчителі» ознайомилися з навчальним матеріалом, який вони повинні дати учням. Отже, «майбутні вчителі» проявили неабияку наполегливість і старанність, щоб підготуватися до уроків.  Усі з великим нетерпінням чекали  цього дня та хвилювалися. Але, як потім з’ясувалося, хвилюватися було нічого. Учні 1-9 класів були задоволені. Уроки сподобалися, бо  все проходило цікаво і захоплююче. 

    Цей день був особливим не лише для учнів,які виконували ролі вчителів та проводили уроки, а й для вчителів, які зуміли показати учням прекрасні інсценівки в їхньому виконанні! 

    Вчителі старших класів підготували інсценівку у вигляді казки на сучасний лад "Коза-Дереза".

    А вчителі початкових класів презентували пісню перероблену на свій лад запального гурту "Лісапетний батальйон". 
 
 
     Всі були дуже задоволені!  Бідьше фото можна переглянути в альбомі " День самоврядування 2014"
 
   
 
Переглядів: 926 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: