Головна » 2017 » Лютий » 21 » Рідна мова- краю батьківського пісня
20:52
Рідна мова- краю батьківського пісня

Українська мова - це безмежний океан. Вона мелодійна, як пісня солов'їна. Наша мова прекрасна і барвиста, наче дощова веселка. Не можна ходити по рідній землі, не зачаруючись виплеканою народом у віках рідною мовою. Тому, щорічно, 21-го лютого ми відзначаємо Міжнародний день рідної мови. Це свято саме тієї мови, якою ми розмовляємо, пишемо, читаємо.

При відзначенні цього свята в нашій школі, бібліотекарем школи Фельцан Юстиною Василівною та класним керівником 5 класу Сеге Катериною Юріївною було проведено позакласний захід „Рідна мова- краю батьківського пісня”. Розпочалося свято з розповіді бібліотекаря школи Фельцан Ю.В. про історію виникнення свята, і коли його почали відзначати в Україні. Вона також наголосила на тому, що це один із тих днів, коли кожен має змогу відчути себе частинкою свого великого народу, посіяти у своєму серці хоча б одну зернину любові до рідної мови. Ведучі Магарита О. та Бочкор Н. розповіли про видатних людей, які боролися за рідну мову. 
Продовжили свято читці віршів та виконання пісень про мову: учні 5 та 6 класу. Завершила свято директор школи Молнар Г. Й., яка закликала учнів зберігати і шанувати свою мову, заради прийдешніх поколінь, бо з нею наше майбутнє і майбутнє України.

ІНШІ ФОТОГРАФІЇ ЗНАХОДЯТЬСЯ ТУТ!

Переглядів: 583 | Додав: Yadolov_ParVY | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: