Головна » 2018 » Березень » 7 » Шевченківські читання
00:22
Шевченківські читання

З кожним роком діти в нашій школі все глибше осмислюють творчість Великого Кобзаря.Є імена, що увібрали в себе душу народу, стали часткою його життя. Саме таким для українців є ім’я Тараса Григоровича Шевченка, славетного і величного митця, людини планетарного масштабу. 
На сучасному етапі розвитку України саме Т. Г. Шевченко та його творчість є духовними наставниками, прикладом справжньої відданості і любові до рідної....

Є імена, що увібрали в себе душу народу, стали часткою його життя. Саме таким для українців є ім’я Тараса Григоровича Шевченка, славетного і величного митця, людини планетарного масштабу. 
На сучасному етапі розвитку України саме Т. Г. Шевченко та його творчість є духовними наставниками, прикладом справжньої відданості і любові до рідної землі, рідного народу. 
Учителями української мови та літератури нашої школи (Попадинець М.І. та Попелич М.С.) проведена значна робота у підготовці до Шевченківського тижня,який розпочато саме сьогодні-6 березня. Розпочався він з конкурсу читців Шевченкових поезій "Шевченківські читання".
Слово безсмертного Кобзаря і досі вражає серця школярів образністю, мудрістю, силою віри у майбутнє України. Вірші, уривки з поем емоційно звучали на конкурсі,в якому взяли участь учні 5 – 11-х класів. Найкраще передали глибину Шевченкового слова, артистично і пристрасно відобразили настрої ліричних героїв переможці конкурсу:Зеленяк Віктор(10 кл.),Гашпар Олександра(9 кл.),Магарита Олександра(8 кл.),Бочкор Наталія(8 кл.),Брячок Аліна(5 кл.).
Заплановані й різні форми проведення заходів,на яких будуть використовуватися інформаційно-комунікативні технології, інтерактивні методи, що сприятиме кращому засвоєнню матеріалу учнями, вихованню поваги до творчості Кобзаря, залучення дітей до глибин Шевченківської мудрості, утвердження його духовних заповідей.

ІНШІ ФОТОГРАФІЇ ТУТ

Переглядів: 631 | Додав: Yadolov_ParVY | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: