Головна » 2014 » Червень » 1 » Випускний вечір
20:45
Випускний вечір

      Перегортаючи календар, день за днем, школярі з хвилюванням чекали цього дня. Закінчення навчання у школі, випускний вечір - свято, яке буває лише раз у житті кожної людини. У ньому зустрічаються світлі надії і біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання. Адже, приходить час, коли єдина шкільна стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки. Завтра перед ними відкриються тисячі доріг, де кожен з них обере свій особистий життєвий шлях.

       В суботній день, 31 травня цього року, актовий зал школи № 7 м. Виноградова переливався барвами квітів, святкового вбрання, добрих і щирих посмішок. Уся шкільна родина зібралася на традиційне свято випускного вечора. Вечір розпочався зі вручення атестатів випускникам, двоє з яких, були нагороджені атестатами особливого зразку за високі досягнення у навчанні і медалями – Білак Наталія отримала золоту медаль, а Келник Беата – срібну.

  

  

     Одинадцятикласники плили у прощальному вальсі, в якому поринули у спогади, мрії, сподівання, відчули радість, смуток та світлу печаль…

     Хвилюючим був цей день не лише у випускників. Не менше хвилювалися і їхні батьки. Відчували, як шалено б'ється серце, а то зовсім десь зникав його стукіт, бо у вирій життя полетять їх пташенята.

        Хай щасливою для вас буде дорога самостійного життя! Хай завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники! Щасливої та щедрої долі, вам, дорогі випускники! 

   

 

Переглядів: 870 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: