Вчителями української мови та лiтератури Попадинець М.I. та Попелич М.С. 21 лютого був проведений Всеукраїнський конкурс з українознавства, приурочений до Дня рiдної мови "Патрiот",в якому взяли участь учнi 2-11 класiв.

 

Читати повністю→
Переглядів: 547 | Дата: 22.02.2017 | Коментарі (0)

Українська мова - це безмежний океан. Вона мелодійна, як пісня солов'їна. Наша мова прекрасна і барвиста, наче дощова веселка. Не можна ходити по рідній землі, не зачаруючись виплеканою народом у віках рідною мовою. Тому, щорічно, 21-го лютого ми відзначаємо Міжнародний день рідної мови. Це свято саме тієї мови, якою ми розмовляємо, пишемо, читаємо.

При відзначенні цього свята в нашій школі, бібліотекарем школи Фельцан Юстиною Василівною та класним керівником 5 класу Сеге Катериною Юріївною було проведено позакласний захід „Рідна мова- краю батьківського пісня”. Розпочалося свято з розповіді бібліотекаря школи Фельцан Ю.В. про історію виникнення свята, і коли його почали відзначати в Україні. Вона також наголосила на тому, що це один із тих днів, коли кожен має змогу відчути себе частинкою свого великого народу, посіяти у своєму серці хоча б одну зернину любові до рідної мови. Ведучі Магарита О. та Бочкор Н. розповіли про видатних людей, які боролися за рідну мову. 
Продовжили свято читці віршів та виконання пісень про мову: учні 5 та 6 класу. Завершила свято директор школи Молнар Г. Й., яка закликала учнів зберігати і шанувати свою мову, заради прийдешніх поколінь, бо з нею наше майбутнє і майбутнє України.

Читати повністю→
Переглядів: 582 | Дата: 21.02.2017 | Коментарі (0)

20 лютого у Виноградівській ЗОШ І-ІІІ ст.№7 було проведено конкурс знавців англійської мови "Puzzle". У конкурсі взяли участь найкращі учні. Незважаючи на те, що завдання були досить складні, гадаємо, що учні добре з ними справились. Тож з нетерпінням чекаємо на результати!!!

 

Читати повністю→
Переглядів: 526 | Дата: 21.02.2017 | Коментарі (0)

Головна страва на Масляну — млинці зі сметаною, вареники із сиром, гречані млинці на смальці та інша обрядова їжа. Все це ми мали змогу скуштувати напередоднi - 14 лютого.15 лютого - на Стрiтення Господнє ми провели II етап "Масляни ". Не обходиться у цей день, звичайно, і без давньослов'янських обрядів. Найвідомішим з них є обряд спалювання опудала зими. Цей день пройшов органiзовано:пiсля урокiв вчителi разом з учнями школи на подвiр'i,написавши на листочках всi поганi та шкiдливi звички,пiдпалили опудало!Таким чином ми провели Зиму i готовi зустрiчати Весну.

Читати повністю→
Переглядів: 543 | Дата: 16.02.2017 | Коментарі (0)

14 лютого в нашій школі було  потрiйне  свято! Ми зуміли вдало поєднати запланований День учнiвського Врядування,  Масляну,приурочену до  Стрітення Господнього, а також вiдзначили День Закоханих. У програму дня було включено:

1. проведення уроків активістами школи;

2.свято до Дня Святого Валентина;

3.Масляна.

Школярi мали змогу відчути себе в ролi вчителів,і це їм дуже сподобалось(вони навіть дотримались  відповідного дрес-коду),а весь педагогiчний колектив був зарахований до числа учнiв 12-го класу.Після закінчення уроків усі учні школи продемонстрували нам свої вміння та творчу уяву у випіканні млинців,які вони підготували заздалегіть. На завершення сьогоднішнього дійства відбулося свято,приурочене до Дня Святого Валентина:" Зізнання у коханні"(11 клас),"Моя друга половинка"(8,9,11 класи),"Масляна"(5 клас),а також феєричий виступ учнів 7 класу та новоствореної групи "Chocolate"-спричинили фурор у залі!!!

Всі отримали максимум задоволення від сьогоднішнього дня!!!                

З Днем Закоханих!

Читати повністю→
Переглядів: 677 | Дата: 16.02.2017 | Коментарі (0)

Вітаємо з  ювілейним Днем народження завгоспа школи Віраг Михайла Гавриловича!

Коли настав Ваш ювілей,
Ми щиро Вас вітаємо,
Добра і щастя Вам бажаємо.
Хай обминають Вас тривоги,
Хай Бог дасть щастя на путі,
Хай світла, радісна дорога
Щасливо стелиться в житті !
Тож не старійте і не знайте
В житті ні смутку, ані бід,
У серці молодість плекайте,
Живіть до ста щасливих літ!
Бажаємо світлої радості й сили,
Ласкавої долі, добра і тепла,
Щоб ласку Вам слало небесне світило,    

 Здоров’ям наповнила рідна земля!  

Читати повністю→
Переглядів: 504 | Дата: 06.02.2017 | Коментарі (0)

В нашій школі зміни, які відчули всі хто раніше користувався вільним доступом до Інтернет. З 1-го лютого, як і планувалось, наша школа підключилась до нашого місцевого провейдера "EXPRES" , що миттєво позначилось на якості і головне швидкості доступу до Всесвітньої мережі. Окрема вдячність Кусу Вячеславу та Нагорняку Олександру за швидке реагування та працівникам провайдера "ЕКСПРЕС" за якісну роботу.

P.S.: Незабаром мережа WI-FI буде змінювати пароль, відомості про це будуть опубліковані на нашому сайті-слідкуйте за цим :-)

Читати повністю→
Переглядів: 475 | Дата: 05.02.2017 | Коментарі (0)

В рамках нацiонально-патрiотичного виховання учнi 11 класу разом з класним керiвником Попелич М.С. мали змогу поспiлкуватися та познайомитися ближче з воїнами АТО 128 Закарпатської бригади. Учнi були враженi тим, що мали змогу ближче роздивитися бойову технiку та снаряди. Бiйцi демонстрували своi вмiння поводитися iз зброєю, а ми ще раз мали змогу переконатися,що вони вiдданi фахiвцi своєї справи!!! Хай щастить їм у всьому! Мирного неба! Слава Українi!!!

 

Читати повністю→
Переглядів: 443 | Дата: 01.02.2017 | Коментарі (0)

Вітаємо з  Днем народження вчителя географії Керечанин Ярославу Йосипівну!

Хай щастя та мир зігрівають оселю,                                                                

Хай доля всміхається завжди,                                                                

 Несуть тільки радість з собою роки.                                                        

Хай щастя й здоров'я не зрадять ніколи,                                                          

І збудуться мрії, бажання, думки.                                                        

Щоб проліском ніжним життя Ваше квітло,                                          

Весною буяла душі доброта,                                                                      

Любові, добра Вам і мирного неба,                                                        

Поваги, пошани й людського тепла від душі!

 

Читати повністю→
Переглядів: 487 | Дата: 27.01.2017 | Коментарі (0)

25 січня 2017р. в нашій школі були проведено загальношкільні батьківські збори, де відбулась зустріч батьків і вчителів нашої школи. 

ФОТОЗВІТ:

Читати повністю→
Переглядів: 494 | Дата: 25.01.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 20 21 22 23 24 ... 34 35 »